Recycled Felt Case pennal

Recycled Felt Case pennal

Pennal laget av resirkulert filt. Denne filten er laget av regenererte ullfibre (50%), ull (30%) og PE (20%). Et bærekraftig produkt fra merket MADE out of. Dette pennalet med YKK-glidelås er lett og kan brukes som toalettmappe, pennal eller bag-in-bag. Dette materialet bærer kvalitetsmerket Global Recycled Standard. Håndlaget. Nederlandsk design. Made in Holland. Dyktig gjenbruk av materialer gir dette materialet et nytt liv, samtidig som prinsippene for sirkulær økonomi respekteres. Gjennom ragage-prosessen reduseres plaggene til resirkulerte fibre, separert etter farge og type. På slutten av produksjonsprosessen ser tuften ut som nyklippet ull. Materialet er produsert i Italia. Slagkraft
- 1 kilo filt sparer: 541 liter vann 54,50 KG CO2 92 kWh Dette tilsvarer å fylle et bad 4,5 ganger og lade den bærbare datamaskinen 150 ganger.


Priser
Minste antall: 1 stk.
Antall 10 25 50 100 500 1000
Pris/stk 350,00 290,00 252,00 216,00 192,00 178,00

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   ALLE PRISER PÅ SIDENE ER EKS. MVA

Antall


Produktfarge

Taupé

Merking

Silketrykk på baksiden (100 x 60 mm)

Silketrykk på forsiden (100 x 60 mm)


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Recycled Felt Case pennal
st
Made out of

Når du holder et produkt fra merket "MADE out of" vet du at du har et bærekraftig produkt i hendene. MADE out of-produkter har et minimalistisk, tidløst utseende med sikte på å kunne brukes både nyttig og langvarig. For å garantere lang levetid er det lagt ned mye tid og oppmerksomhet i utformingen av produktene og på kvaliteten til materialet, inkludert vegansk epleskinn, resirkulert skinnavfall og resirkulert ullfilt. Hvert materiale har en unik opprinnelse og sammensetning. Den sirkulære og kreative tilnærmingen gjør at råvarer og avfall håndteres på en smartere måte. Disse håndlagde produktene er utformet og laget i Nederland, og er delvis laget av sosiale virksomheter. Materialene som brukes til disse produktene har i stor grad utstyrt kvalitetsmerket Global Recycled Standard.


Vis samtlige produkter fra Made out of
Artikkelnummer W29542
Material Eple imitert skinn;resirkulert ullfilt
Lengde 20 cm
Bredde 12.5 cm
Høyde 6 cm
Vekt 45 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.