Portal Buet med toppskilt

Portal Buet med toppskilt

Ingen mulighet for messevegg• Liten plass på gulvet• Vår nye Bannerportal Buet med toppskilt, opptar svært lite av gulvet du har til rådighet, og krever ingen støtte/avgrensning mot omgivelsene. Her oppnår du maksimal utnyttelse av tilgjengelig gulvplass, samtidig som portalen gir deg store trykkflater for budskapet ditt.

Bannerportal Buet med toppskilt sørger også for at budskapet ditt blir synlig i høyden - uten behov for takheng eller vanskelig og komplisert montering. Skiltet henger i toppen av buen og gir deg en ekstra profileringsflate som ellers ikke ville vært tilgjengelig.

Trykk på tekstilduk som trekkes over rammen og lukkes med glidelås. Leveres komplett med trykk og bæreveske.
Tekstildisplay har 30% lavere egenvekt og er enda lettere å ta med seg rundt, i bilen, fly, buss og tog. Duken er sydd som en pose med glidelås på den ene enden. Den er nærmest krøllfri og spennes opp automatisk rundt rammen når du lukker glidelåsen. Nummererte fargekoder på rammen gjør montering enkelt ved å sette sammen samme farge og nummer.

Grafisk trykk av høy kvalitet på en tekstilduk med stretch som gir stor detaljrikdom og friske farger til ditt budskap. Når du vil endre budskapet ditt kan du raskt bestille ny duk og benytte samme ramme. Enkelt og kostnadseffektivt!


Pris 14835,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

AntallTotal pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Portal Buet med toppskilt
st
Artikkelnummer Portal Buet med toppskilt
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.